MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Rejselegater

Se herunder hvilke rejselegater, du som forsker kan søge. Både Diabetesforeningen og eksterne fonde uddeler hvert år rejselegater.

De seks modtagere af rejselegater i 2018 sammen med H.K.H. Prins Joachim, formand for Diabetesforeningen Truels Schultz og adm. direktør (konstitueret) i Diabetesforeningen Peer Steensbro.

Forskning i diabetes er et afgørende element for at udvikle bedre behandling. Derfor uddeler Diabetesforeningen rejselegater til ph.d.-studerende, så de kan komme ud i verden og dygtiggøre sig som forskere, opbygge et internationalt netværk og komme i kontakt med den nyeste viden på diabetesområdet.

Diabetesforeningens rejselegater 2019

Diabetesforeningen støtter ph.d. studerende, der arbejder med medicinsk, naturvidenskabelig, samfundsvidenskabelig eller humanistisk forskning i relation til mennesker med diabetes eller til forebyggelse af diabetes.

Diabetesforeningen ønsker med rejselegaterne at støtte ph.d. studerende, som ønsker at dygtiggøre sig gennem internationale ophold eller konferencer.

Diabetesforeningen uddeler i 2019 fem rejselegater á kr. 10.000.

Hent vejledning og vurderingskriterier for rejselegater 2019

Ansøgningsfrist: onsdag 2. oktober 2019 kl. 12.00

Svar kan forventes i uge 41. Diabetesforeningen forventer at uddele rejselegaterne ved et arrangement i København torsdag 7. november 2019 kl. fra 17.30.

 

Tidligere rejselegatuddelinger

Diabetesforeningens rejselegater 2018

Diabetesforeningens rejselegater 2017

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes