Lokalforening

Sorø lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening i Sorø. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes.

Om Sorø Lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening i Sorø. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes.

Diabetesforeningens lokalforeninger oplyser om livet med diabetes og tilbyder netværk, foredrag og motionsaktiviteter.

Aktiviteter og arrangementer

  Aktiviteter og arrangementer
 • Gåture

  + -

  GÅ-TURE i Sorø Kommune - 1 gang månedligt - de sidste søndage i hver måned om formiddagen
  Vi har gå-ture op af ca. 1 times varighed sammen ad forskellige ruter en gang om måneden. Ruterne skifter - og vi modtager gerne forslag. I udgangspunktet går vi en rute af 45 - 60 minutters varighed.

  Søndag 31. december fra kl. 10.
  Vi fejrer årets sidste dag med en gåtur sammen. Vi går fra Sorø Klosterkirke via den nedlagte Sorø Vedde bane til Sorø Station. Tilmelding til Dan på tlf. 2288 9135 senest lørdag den 30. december. 

  Søndag 28. januar 2024 fra kl. 10.
  Vi går en rute rundt i Dianalund by. Med start fra Dianalund Centret - foran Sorø Apoteks indgang - og en rute forbi Borgerhuset og retur. Tilmelding til Malene på tlf. 2986 7889 senest lørdag den 27. januar. 

  Søndag 25. februar fra kl. 10. 
  Vi går en rute fra Holbergarkaden og rundt om Pedersborg Sø og retur (i Sorø). Se mere information om ruten her. Tilmelding til Malene på tlf. 2986 7889 senest lørdag den 24. februar.

  Søndag 31. marts fra kl. 10. (påskedag)
  Gåtur fra bydelen Frederiksberg i Sorø til Lynge og retur. Tilmelding til Malene på tlf. 2986 7889 eller e-mail soroe@diabetes.dk senest lørdag den 30. marts.

  Søndag 28. april fra kl. 10.
  Aflyses da vi afholder Danmarks Diabetes Dag - se mere om kampagnen her

  Søndag 26. maj fra kl. 10-12. 
  Vi går en tur rundt ad søstien om Tuel Sø i Sorø. Turen er lidt længere end normalt da stien omkring søen er ca. 9,6 km. Det tager nok ca. 2 - 2½ timer. Vi starter på Søskovspladsen ved DGI-huset - den gamle hovedvej fra Slagelse mod Sorø.
  Tilmelding til Malene på tlf. 29867889 eller e-mail soroe@diabetes.dk senest torsdag den 23. maj.

  Søndag 30. juni fra kl. 10.
  Gåturen ad hjertestien i Grydebjerg Skov (Sorø) er aflyst grundet vejret. Vi vil gerne gennemføre denne tur på et senere tidspunkt. (Turen er på ca. 5 km. Vi starter på p-pladsen ca. 100 meter oppe ad Parnasvej, Grydebjerg Skov. Tilmelding til Malene på tlf. 2986 7889 senest lørdag den 29. juni)

  obs! tilmeld dig senest dagen før per telefon til vores turarrangør (Vibeke, Finn eller Malene)..
  Vel mødt i Sorø Kommunes små spændende natur- og/eller kulturperler!

   

  Vi holder sommerferie i juli og har ikke planlagt gåture der. Men vi vender tilbage søndag den 25. august - og der kommer flere datoer for efterårets ture. God sommer!

 • Arrangementer

  + -

  Vi holder foredrag og andre aktiviteter hvor du kan møde os.

  Meld gerne ønsker ind til vores arrangementer på soroe@diabetes.dk - måske har du en idé til et arrangement eller en aktivitet som vi kan hjælpe dig med at realisere?

  Se nærmere information på vores Facebookside (Diabetesforeningen i Sorø) eller i kalenderen.

  Vi har gåture den sidste søndag formiddag i hver måned. Gå gerne sammen med os. Se nærmere under Arrangementer.

  Reserver gerne følgende datoer - information om arrangementer følger senere:

  25. september, 2. oktober, 8. oktober, 9. oktober: vi afholder influenzavaccinationer i Sorø og i Ruds Vedby. Læs mere her.

  14. november: vi fejrer Verdens Diabetes Dag. 

  6. december: juletur til Birkegårdens Haver

Bestyrelsen

Her kan du se bestyrelsen i Sorø:

 • Formand, Malene Rasmussen
 • Næstformand, Finn Rene Sørensen
 • Kasserer, Vibeke Gylling  + Kritisk revisor, Mette Marie Husum Pedersen

Har du spørgsmål til foreningen, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til foreningens mail soroe@diabetes.dk

Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes og deres pårørende?

Så er det dig, vi har brug for i vores bestyrelse!

Der er brug for at varetage mange forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os og hør, hvordan du kan give en hånd med.