Diabetesforeningen modtager klækkelig donation fra DrugStars

Brugerne af appen DrugStars har igen været gavmilde og doneret penge til en række patientforeninger. Også Diabetesforeningen har fået en bid af kagen.

Kim Drugstars Fb
23. september 2020 | Af Simon Festersen sfe@diabetes.dk

Diabetesforeningens samarbejde med DrugStars har kastet endnu en donation af sig. Denne gang lyder beløbet på flotte 102.000 kr. Pengene er samlet ind blandt appens brugere de seneste 12 måneder.

Kim Drugstars Check
Diabetesforeningens Kim Thines sætter stor pris på donationen fra DrugStars.

DrugStars er en app, der kort sagt hjælper brugerne med at få mest muligt ud af deres medicinske behandling. Gennem appen optjener brugerne stjerner for at tage deres medicin, for at svare på spørgeskemaer og for at aflevere deres medicinrester på apoteket.

Brugerne har dernæst mulighed for at donere deres stjerner til de patientforeninger, som DrugStars samarbejder med, og disse stjerner omsættes siden til kroner og øre.

I skrivende stund kan der doneres stjerner til 75 patientforeninger i Skandinavien, herunder Diabetesforeningen.

- Vi er naturligvis glade for donationen, men faktisk endnu mere for den støtte blandt mennesker med diabetes, som donationen er udtryk for, siger Kim Thines, erhvervsansvarlig, partnerskaber & CSR i Diabetesforeningen.

DrugStars har 430.000 brugere og er udviklet af danske Claus Møldrup, forhenværende professor i Social Farmaci ved Københavns Universitet.