Folkesundheden efter corona?

Hvem griber folkesundheden efter corona? Det er temaet, når Diabetesforeningen sammen med Dansk Erhverv og DGI samler politikere, eksperter og repræsentanter fra forenings- og idrætslivet til den virtuelle konference Folkesundheden efter corona?

Tyndogkraftigkvindetræner
12. maj 2021 | Af Michael Korsbæk mk@diabetes.dk

Konferencen foregår virtuelt den 27. maj og er åben for alle, der har lyst til at diskutere løsninger og muligheder for at rette op på folkesundheden efter mere end et år med corona og de deraf følgende restriktioner.

Udfordringerne er åbenlyse, mener Diabetesforeningens administrerende direktør Claus Richter:

- Vi har en bunden opgave om at sætte hele Danmark i bevægelse efter corona, så vi ikke står tilbage med mange, der er blevet fysisk inaktive, har taget på i vægt og oplever ringere mental trivsel efter coronakrisens nedlukning. Der er en regning, der skal betales, men også store muligheder for at sætte ind på kontoen, så folkesundheden bliver endnu bedre, siger Claus Richter.

Diabetesforeningen glæder sig over, at Dansk Erhverv og DGI er gået aktivt ind i arbejdet med at finde løsninger i fællesskab og samtidig bidrage til, at alle dele af samfundet deltager:

- Hverken erhvervsliv, politikere eller idræts- og patientorganisationer kan løfte folkesundheden alene. Det kræver fællesskab og mange forskellige synsvinkler og idéer, som jeg håber, vi kan inspirere til på konferencen, siger Claus Richter.

Se programmet og meld dig til, hvis du gerne vil bruge et par timer den 27. maj på at diskutere, dele idéer og komme med løsningsforslag.