Tæl dine skridt og vind præmier i Diabeteskampen

Tæl Skridt og Diabetesforeningen går sammen om at tilbyde alle medlemmer, pårørende, frivillige og netværk i Diabetesforeningen at deltage gratis i 3. runde af Tæl Skridt, som løber fra den 5. – 18. september.

Tæl Skridt Web
29. juli 2022 | Af Peter Pears ppe@diabetes.dk

OBS. Du kan også deltage gratis i 4. runde, som løber fra den 7.-20. november 2022. Der indgår ikke ekstra præmier fra Diabetesforeningen i fjerde runde. Tilmeld dig her.

Du kan nu deltage gratis i 3. runde af motions-kampagnen ’Tæl Skridt’. Med samarbejdet skal Diabetesforeningen have endnu flere danskere med i diabeteskampen og samtidig sætte Danmark i bevægelse.

– Motion og diabetes hænger uløseligt sammen, fordi fysisk aktivitet påvirker blodsukkeret. Regelmæssig motion af enhver slags kan være med til at forebygge, at man udvikler følgesygdomme, som har store konsekvenser for livskvaliteten. Samtidig er type 2-diabetes i kraftig vækst i disse år – en udvikling, vi bl.a. kan gøre noget ved med øget fokus på motion i hverdagen. Derfor er Tæl Skridt en god og sjov kampagne for os i Diabetesforeningen at være med i, siger Diabetesforeningens adm. Direktør, Claus Richter.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne under Dansk Firmaidræt, som giver dig mulighed for at få mere bevægelse og sjov konkurrence ind i dagligdagen. Du opretter et hold og deltager så i venskabelig dyst med alle andre under Diabetesforeningens hold-ID ’Diabeteskampen’. Sidste år gik 85.000 par fødder med i Tæl Skridt, og målet er at runde 90.000 i år.

– Tæl Skridt er til for at gøre det nemt og skægt, at få mere bevægelse i dagligdagen. Vi håber, at mange af Diabetesforeningens medlemmer og netværk får glæde af at være med, så vi får endnu mere bevægelse ind i danskernes hverdag, udtaler kampagneleder hos Tæl Skridt, Kirsti Pedersen.

Diabetesforeningen og Tæl Skridt stiller flotte præmier på højkant for deltagere under Diabetesforeningens samlede hold-ID ’Diabeteskampen’.

Tilmeld dig Tæl Skridt 'Diabeteskampen' nu

Det kan du vinde i Tæl Skridt ’Diabeteskampen’

Præmierne, du kan vinde i Tæl Skridt den 5. – 18. september som deltager i ’Diabeteskampen’ er:

  • 10 gavekort á 250 kr. til REMA1000
  • 5 termoflasker, der både kan holde vandet koldt eller kaffen varm på gåturen
  • 5 terninger der giver ekstra skridt på kontoen
  • 5 siddepuder til en pause i det fri
  • 5 notesbøger til mødet i det fri
  • 5 net når du skal på gåtur

Kampagnen løber i 14 dage, og alle, der indtaster motion i Tæl Skridt ’Diabeteskampen’ i mindst 8 ud af de 14 dage, deltager i konkurrencen om flotte præmier fra Tæl Skridt og REMA1000. Vinderne får direkte besked. Læs mere om konkurrencevilkårene.

Har du spørgsmål til Tæl Skridt kampagnen eller brug for hjælp til tilmelding, er du velkommen til at kontakte Tæl Skridt på mail kontakt@taelskridt.dk eller telefon 65 31 65 66.

image-text
Nyskridttaellermedhukommelse Salgstal 1024X1024@2X

Skridttæller med hukommelse

Lille skridttæller i smart design. Skridttælleren kan bæres i lommen, om halsen, i tasken eller hvor det passer dig. Mangler du en skridttæller, er denne perfekt til deltagelse i Diabeteskampen.
Tæl Skridt Logo

Læs mere om Tæl Skridt på taelskridt.dk