CBB LP

Ekstra små priser hos CBB

CBB er kendte for deres små priser og store fordele, og som medlem af Diabetesforeningen får du endnu billigere data, tale og sms.

Ærlig, kærlig og uden bøvl

Det er helt enkelt at være kunde hos CBB igennem Diabetesforeningen. Du slipper for bindingsperioder, skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser. Derudover er det nemt at betjene dig selv på deres site, app og Mit CBB, når du vil følge med i dit forbrug, shoppe mobiltelefoner og tilbehør eller tilkøbe produkter og services.

Danmarks mest tilfredse kunder

CBB står igen i 2024 øverst på sejrsskamlen i Loyalty Awards – det uofficielle Danmarksmesterskab i tilfredse kunder.
Det er faktisk 7. gang i alt og 5. år i træk, at CBB vinder, og det har de ikke tænkt sig at bryde. Prisen betyder kort fortalt:

  • At CBB giver de bedste kundeoplevelser, fx når det gælder produkternes kvalitet og værdi for pengene
  • At CBB leverer Danmarks bedste kundeservice
  • At CBB har de mest tilfredse mobilkunder, når de skal vurdere CBB Mobil i forhold til resten af markedet
  • At CBB er det mobilselskab, som flest kunder vil anbefale til andre, fx familie og venner

CBB er SÅ klar til være det bedste mobilselskab for dig også - og derfor har de indgået samarbejdet med Diabetesforeningen, så du kan komme ombord til en rigtig god, lille pris.

CBB Mobil støtter kampen mod diabetes med en donation for hver ny kunde de får i partnerskabet og er du allerede kunde, støtter de også Diabetesforeningen, hvis du skifter til et af abonnementerne i rabatordningen. 

Forskellige behov - forskellige abonnementer

CBB er tæt på deres kunder, og ved derfor også meget om deres ønsker og behov. De tre særlige abonnementer, du kan vælge imellem, er sammensat nøje, for at vi kan tilbyde ét, der passer til dig. Helt enkelt og til en lille pris.

Tilkøb CBB MIX og sammensæt din egen pakke af streamingtjenester

Når du er mobilkunde hos CBB får du samtidig mulighed for at tilkøbe CBB MIX - ovenikøbet til halv pris de første 2 måneder. CBB MIX giver dig adgang til de bedste streamingtjenester, som du selv sammensætter på kryds og tværs. Hver måned kan du skifte ud og bestemme hvor mange og hvilke streamingtjenester, du vil have i dit MIX. 

Klik her og bestil dit mobilabonnement med eller uden CBB MIX