Forsikring

14 % rabat og fordele hos GF Forsikring

Diabetesforeningen samarbejder med GF Forsikring. Det betyder, at du kan få rabat på dine forsikringer og særlige dækninger for 0 kr.

Du får rabat på dine forsikringer og særlige diabetesvenlige dækninger for 0 kr. hos GF. For at få rabatten og de to særlige diabetesvenlige dækninger kræver det blot, at du kommer med i GF Forsikrings særlige gruppe for Diabetesforeningens medlemmer. Du kan kun være med i én særlig gruppe i GF.

Og så er GF et medlemsejet forsikringsselskab, der tager toppen af prisen på forsikringerne med deres overskudsdeling.

GF hjælper dig med at være godt forsikret, når du har diabetes tæt på livet.

Rabat på 14 procent

Som medlem af Diabetesforeningen får du 14 % i rabat på alle dine forsikringer hos GF - bortset fra bilforsikringen og veteranforsikring.

NB: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter

Insulinchok dækkes af ulykkesforsikringen

Ikke alle forsikringsselskaber dækker, hvis du får et insulinchok og fx falder og slår hovedet. Men det gør GF.

Når du har ulykkesforsikring hos GF, dækker GF, hvis du kommer til skade pga. et insulinchok, og hvis skaden efterfølgende giver dig varige men. Dækningen omfatter ulykkestilfælde, dvs. følgesygdomme efter insulinchok dækkes ikke.

(Har du en ulykkesforsikring fra før 1. oktober 2018, skal du have udvidet dækning for at være dækket).

Dækning af insulinpumpe uden merpris

Din insulinpumpe og blodsukkercensorer er omfattet af GF’s indboforsikring, uden at det koster ekstra for dig. Du får fx dækket, hvis dit barns pumpe går i stykker under leg, eller hvis du falder, og din pumpe går i stykker. Dækningen gælder, når du har spurgt sygehusvæsenet om gratis ombytning/reparation af din insulinpumpe eller blodsukkersensor og har fået afslag.

GF hjælper dig hurtigt videre

Hvis du synes, at GF Forsikring lyder som noget for dig, så ring på tlf. 72 24 40 42.

Hav dit medlemsnummer parat, som står på dit medlemskort. Du kan evt. få dit medlemsnummer oplyst ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 66 12 90 06 eller ved at sende en mail til info@diabetes.dk.

Læs mere på GF Forsikrings hjemmeside

Få Medlemsfordele

Få glæde af fordelene

Støt den den gode sag og få glæde af de mange medlemsfordele skræddersyet til dig. Ja tak - jeg vil gerne være medlem af Diabetesforeningen