Seniorraadgivning

Pensionsrådgivning hos Norli

Er du over 55 år, kan du som medlem af Diabetesforeningen få gratis pensionsrådgivning hos Norli Liv og Pension. Rådgivningen tager udgangspunkt i netop din økonomi og situation.

Måske er pension ikke det, du tænker mest over – eller måske er det noget, du ofte bekymrer dig om.

I Diabetesforeningen har vi et samarbejde med Norli Liv og Pension. De har mange års erfaring med pensionsrådgivning og kan hjælpe med at lægge en plan for din pension - uanset om du har 4 eller 14 år tilbage på arbejdsmarkedet.

Pensionsrådgivningen har fokus på, hvordan du får mest ud af dine penge, når du en dag trækker dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Pensionsrådgivning til dig over 55 år

Som medlem af Diabetesforeningen kan du få gratis og uforpligtende pensionsrådgivning, der er særligt skræddersyet til dig, der er over 55 år. Samtalen tager udgangspunkt i netop din økonomi, og du og rådgiveren vil bl.a. komme ind på:

  • Dine ønsker og planer for dit liv som pensionist
  • Din indbetaling op til, at du går på pension
  • Din samlede formue
  • Offentlige ydelser
  • Hvor stor en risiko du er villig til at løbe

Sådan får du rådgivning

Udfyld formularen herunder. Så kontakter en rådgiver fra Norli dig og aftaler et tidspunkt for en uforpligtende rådgivningssamtale.

Ja tak, kontakt mig med information om Norli Liv og Pension

Om Norli

Norli Liv og Pension er det eneste pensionsselskab, der tilbyder nye kunder en traditionel pensionsopsparing. Det betyder, at du hos Norli er garanteret en minimumsudbetaling, når du går på pension – uanset hvordan de finansielle markeder har set ud. Din pension er nemlig sikret, selvom markedet falder – for det er Norli, der bærer risikoen.

 

image-text
Topbanner Hjemmeside januar 2021

Er du ikke medlem?

Meld dig ind i dag og få glæde af pensionsrådgivning og alle de andre medlemsfordele. #diabeteskampen.