Sommerhus (1)

Sommerhus hos Sol og Strand

Få rabat på leje af sommerhus, eller tjen penge på at leje dit sommerhus ud - og støt samtidig Diabetesforeningen.

10% rabat på leje af sommerhus

Samarbejdet med Sol og Strand betyder, at du får 10% medlemsrabat på sommerhuse i hele Danmark. Undtaget fra rabataftalen er dog ugerne 29-31 samt 51-01. Rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter.

I forbindelse med booking kan du vælge at opnå en reduceret lejepris eller vælge at donere rabatten på de ti procent til Diabetesforeningen.

Opholdet skal bookes elektronisk via et af nedenstående links – hvis du vælger provision fremkommer rabatten på de ti procent ikke i forbindelse med afregningen, da den bliver registreret internt og afregnet månedsvis til foreningen.

Rabatten opnås ved at indtaste rabatkoden:

  • DIAR for rabat til dig
  • DIAP for provision til kampen mod diabetes

Find dit sommerhus her

Udlej dit sommerhus

Udlej dit sommerhus og tjen op til 42.700 kr. skattefrit i 2021. Sol og Strand giver en donation på kr. 4.000,- til Diabetesforeningen pr. feriehus, når der laves aftaler om udlejning af sommerhuse gennem husejere, der er medlemmer af Diabetesforeningen, og som ikke har haft en aftale med Sol og Strand de seneste to år.

Få Medlemsfordele

Få del i fordelene

Støt den den gode sag og få glæde af de mange medlemsfordele skræddersyet til dig. Ja tak - jeg vil gerne være medlem af Diabetesforeningen