MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Aspargeskartofler i sennepsmarinade

Fremgangsmåde

Kog aspargeskartoflerne møre – ca. 30 min, og afkøl dem herefter.

Rør ingredienserne til sennepsmarinaden sammen, og fordel blandingen hen over kartoflerne. Rør, så kartoflerne er helt dækket af sennepsmarinaden.

Læg kartoflerne i et ovnfast fad. Stil fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 200º C Vend kartoflerne, når halvdelen af tiden er gået.

Servering
Server aspargeskartofler i sennepsmarinade til indbagt hamburgerryg i fillodej.

Opskriftbanner

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 750 kJ, Kulhydrat 32 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 21 g
  • 8 personer

Ingredienser

  • 1200 g aspargeskartofler
  • 4 spsk. grov sennep
  • 2 spsk. mørk farin eller mørk muscovadosukker
  • 50 g Atwel® eller Perfect Fit®
  • 1 spsk. kartoffelmel
  • 1 spsk. fedtstof

Fremgangsmåde

Kog aspargeskartoflerne møre – ca. 30 min, og afkøl dem herefter.

Rør ingredienserne til sennepsmarinaden sammen, og fordel blandingen hen over kartoflerne. Rør, så kartoflerne er helt dækket af sennepsmarinaden.

Læg kartoflerne i et ovnfast fad. Stil fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 200º C Vend kartoflerne, når halvdelen af tiden er gået.

Servering
Server aspargeskartofler i sennepsmarinade til indbagt hamburgerryg i fillodej.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes