MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Brombær-hindbærsyltetøj

Fremgangsmåde

Varm langsomt brombær, hindbær og vand op til kogepunktet. Rør Rød Melatin ud i vand, og tilsæt det mens der røres.

Kog syltetøjet i yderligere 2 min. Smag blandingen til med sødemiddel.

Hæld syltetøjet på rene glas, der lukkes straks.

Opskriftbanner

  • Syltning
  • Pr. spsk. (ca. 15 g): Energi 25 kJ, Kulhydrat 1 g, Fedt 0 g, Kulhydrat pr. 100 g 5 g
  • Ca. 4 dl

Ingredienser

  • 250 g brombær
  • 250 g hindbær
  • 1 dl vand
  • ½ tsk. Rød Melatin
  • ½ dl vand
  • sødemiddel svarende til ca. 75 g sukker
  •  

Fremgangsmåde

Varm langsomt brombær, hindbær og vand op til kogepunktet. Rør Rød Melatin ud i vand, og tilsæt det mens der røres.

Kog syltetøjet i yderligere 2 min. Smag blandingen til med sødemiddel.

Hæld syltetøjet på rene glas, der lukkes straks.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes