MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Grøntsags-tapas

Fremgangsmåde

Skær alle grøntsagerne i meget små stykker. Klip purløget fint. Bland grøntsagerne sammen.

Rør fromage frais og flødeost naturel sammen. Smør ostecremen på minitoastene. Kom et lag tacosauce over. Fordel grøntsagerne på toaststykkerne.

Drys revet ost over.

Servering
Server grøntsags-tapas som snack eller som en let forret. Beregn 5 pr. person som forret.

Alternativ
Minitoasts bliver hurtigt bløde. Fyld og creme kan tilberedes i forvejen, og grøntsagstapas bliver mest lækre, hvis de smøres lige inden servering. Evt. overskydende grøntsagsfyld kan anvendes som fyld i pitabrød f.eks. sammen med skinketern eller fetaost.

Opskriftbanner

  • Snack og mellemmåltid
  • Pr. stk.: Energi 100 kJ, Kulhydrat 3 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 9 g
  • 20 stykker

Ingredienser

    • 2 stilke bladselleri (ca. 60 g)
    • 2 forårsløg (ca. 50 g)
    • 6-7 cherrytomater (ca. 100 g)
    • ½ lille grøn peberfrugt (ca. 50 g)
    • ¼ bdt. purløg
    • Creme
    • 50 g fromage frais
    • 50 g flødeost naturel med højst 17 % fedt
    • 100 g tacosauce – styrke efter smag
  • Pynt
  • 25 g revet ost med højst 17 % fedt
  • 20 minitoast til tapas

Fremgangsmåde

Skær alle grøntsagerne i meget små stykker. Klip purløget fint. Bland grøntsagerne sammen.

Rør fromage frais og flødeost naturel sammen. Smør ostecremen på minitoastene. Kom et lag tacosauce over. Fordel grøntsagerne på toaststykkerne.

Drys revet ost over.

Servering
Server grøntsags-tapas som snack eller som en let forret. Beregn 5 pr. person som forret.

Alternativ
Minitoasts bliver hurtigt bløde. Fyld og creme kan tilberedes i forvejen, og grøntsagstapas bliver mest lækre, hvis de smøres lige inden servering. Evt. overskydende grøntsagsfyld kan anvendes som fyld i pitabrød f.eks. sammen med skinketern eller fetaost.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes