MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Jordbærmarmelade

Fremgangsmåde

Varm langsomt jordbær, vand og sukker op til kogepunktet. Kog jordbærrene møre ved svag varme i ca. 5 min. med låg. Rør Rød Melatin ud i vand og tilsæt det, mens der røres.

Kog marmeladen i yderligere 2 min. Smag blandingen til med sødemiddel.

Hæld marmeladen på rene glas, der lukkes straks.

  • Syltning
  • Pr. spsk. (ca. 15 g): Energi 25 kJ, Kulhydrat 2 g, Fedt 0 g, Kulhydrat pr. 100 g 11 g
  • 6 dl

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • ½ dl vand
  • 25 g sukker
  • 1 tsk. Rød Melatin
  • ½ dl vand
  • sødemiddel svarende til ca. 50 g sukker

 

Fremgangsmåde

Varm langsomt jordbær, vand og sukker op til kogepunktet. Kog jordbærrene møre ved svag varme i ca. 5 min. med låg. Rør Rød Melatin ud i vand og tilsæt det, mens der røres.

Kog marmeladen i yderligere 2 min. Smag blandingen til med sødemiddel.

Hæld marmeladen på rene glas, der lukkes straks.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes