MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Melonkoldskål

Fremgangsmåde

Skær cantaloupmelonen i mindre stykker, og blend den groft.
Pres en halv citron, og bland saften med melonen.
Tilsæt kærnemælk og syrnet mælkeprodukt, og pisk det sammen.
Smag evt. til med sødemiddel.
Skær vandmelonen i mindre stykker, og stykkerne i koldskålen lige inden servering.

Servering
Server melonkoldskål med f.eks. kammerjunkere med lavt fedtindhold eller Havre- eller Rugfras.

Alternativ
Tilsæt andre frugter i stedet for melon.

  • Dessert og kage
  • Pr. person: Energi 600 kJ, Kulhydrat 22 g, Fedt 1 g, Kulhydrat pr. 100 g 6 g
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g cantaloupmelon
  • 300 g vandmelon
  • ½ citron
  • 6 dl kærnemælk
  • 4 dl Cheasy yoghurt med vaniljesmag
  • evt. sødemiddel efter smag

Fremgangsmåde

Skær cantaloupmelonen i mindre stykker, og blend den groft.
Pres en halv citron, og bland saften med melonen.
Tilsæt kærnemælk og syrnet mælkeprodukt, og pisk det sammen.
Smag evt. til med sødemiddel.
Skær vandmelonen i mindre stykker, og stykkerne i koldskålen lige inden servering.

Servering
Server melonkoldskål med f.eks. kammerjunkere med lavt fedtindhold eller Havre- eller Rugfras.

Alternativ
Tilsæt andre frugter i stedet for melon.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes