MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Pastasalat med tunsauce

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland pastaen sammen med grønsagerne.

Tunsauce
Pil løget. Blend løg, tun og kapers til det er en jævn masse. Rør blandingen sammen med det syrnede mælkeprodukt. Pres citronen, og tilsæt saften. Smag tunsaucen til med salt og peber.

Servering
Bland pastasalat og tunsauce sammen. Server retten som et måltid før træning eller efter træning evt. med groft brød til.

 

  • Kolde retter,Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 950 kJ, Kulhydrat 33 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 14 g
  • 4 personer

Ingredienser

    • 2 gulerødder (ca. 150 g)
    • 350 g kogt fuldkornspasta (ca. 125 g rå vægt)
    • 75 g majs (ca. 1 dl)
    • 75 g ærter (ca. 1 dl)
  • Tunsauce
  • ½ lille løg (ca. 25 g)
  • 1 ds. tun i vand (ca. 150 g)
  • 2 spsk. kapers
  • 1 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
  • ½ citron
  • salt, peber

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland pastaen sammen med grønsagerne.

Tunsauce
Pil løget. Blend løg, tun og kapers til det er en jævn masse. Rør blandingen sammen med det syrnede mælkeprodukt. Pres citronen, og tilsæt saften. Smag tunsaucen til med salt og peber.

Servering
Bland pastasalat og tunsauce sammen. Server retten som et måltid før træning eller efter træning evt. med groft brød til.

 

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes