MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Sellerisalat

Fremgangsmåde

Riv sellerien groft. Snit hvidkålen fint. Riv æblet groft eller skær det i små tern.

Rør syrnet mælkeprodukt, citronsaft og sødemiddel sammen og smag til. 
Vend dressingen i salaten. Hak valnødderne groft og drys dem på salaten.

Servering
Server sellerisalat med æble til stegt kød eller fjerkræ. Salaten er også meget lækker til vildt.

  • Salat og tilbehør
  • Pr. person: Energi 1050 kJ, Kulhydrat 30 g, Fedt 8 g, Kulhydrat pr. 100 g 6 g
  • 1 person

Ingredienser

    • 1 skive selleri (ca. 150 g)
    • 1 tynd skive hvidkål (ca. 100 g)
    • ½ æble (ca. 50 g)
    • 2 valnødder
  • Dressing
  • 1½ dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 %
  • 1 spsk. citronsaft
  • sødemiddel svarende til ca. 10 g sukker 

Fremgangsmåde

Riv sellerien groft. Snit hvidkålen fint. Riv æblet groft eller skær det i små tern.

Rør syrnet mælkeprodukt, citronsaft og sødemiddel sammen og smag til. 
Vend dressingen i salaten. Hak valnødderne groft og drys dem på salaten.

Servering
Server sellerisalat med æble til stegt kød eller fjerkræ. Salaten er også meget lækker til vildt.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes