MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Sprøde tortilla med mynte

Fremgangsmåde

Smør hver tortilla med tomatpuré og drys dem med salt. Drys mynte og spidskommen på. Fordel olie ovenpå.

Fold tortillaen og rist den i en toaster eller evt. i ovnen ved 225° C i 3-4 min., til toastene er let brune og sprøde.

Servering
Server sprøde tortilla med mynte varme som et mellemmåltid eller kolde i madpakken.

Alternativ
Arabiske fladbrød kan anvendes i stedet for fuldkornstortilla.Tørret mynte kan købes f.eks. i arabiske og pakistanske forretninger.

  • Madpakke og pålæg
  • Pr. person: Energi 725 kJ, Kulhydrat 20 g, Fedt 14 g, Kulhydrat pr. 100 g 36 g
  • 4 stk.

Ingredienser

  • 4 fuldkornstortilla (160 g)
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • salt
  • 2 tsk. tørret mynte
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1½ spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Smør hver tortilla med tomatpuré og drys dem med salt. Drys mynte og spidskommen på. Fordel olie ovenpå.

Fold tortillaen og rist den i en toaster eller evt. i ovnen ved 225° C i 3-4 min., til toastene er let brune og sprøde.

Servering
Server sprøde tortilla med mynte varme som et mellemmåltid eller kolde i madpakken.

Alternativ
Arabiske fladbrød kan anvendes i stedet for fuldkornstortilla.Tørret mynte kan købes f.eks. i arabiske og pakistanske forretninger.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes