Louis 015 Web

Få partnerskab med værdi

Sæt fokus på diabetes - den stille sundhedskastastrofe - og skab værdi for jeres virksomhed.

Ved at støtte Diabetesforeningen hjælper I mennesker med diabetes i kampen mod uretfærdigt postnummerlotteri, forældede kørekortregler og manglende støtte til børn i skole- og dagtilbud.

Jeres engagement styrker virksomhedens CSR-profil og skaber værdi, fordi det giver motiverede medarbejdere og trofaste kunder.

Vi tilbyder flere støttemuligheder, og I kan få skattefradrag for donationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres muligheder, hvad enten I er en lille eller større virksomhed.

Klik her og se samarbejdspartner og -aftaler

image-text

Din støtte gør en forskel

Støt i dag - og vær med til at kæmpe for, at diabetes ikke skal være en kamp.

Udfyld formularen og kom med i kampen

Send navn, email og virksomhed til os via kontaktformularen her, så kontakter vi dig med oplæg til, hvordan du kan indgå et erhvervssamarbejde og melde din virksomhed ind i diabeteskampen.

Bliv erhvervspartner

Du kan blive erhvervspartner fra 2.500 kroner, ekskl. moms om året. Beløbet er fuldt fradragsberettiget. 10.000 kr. er f.eks. nok til at sende et barn på børnefamiliekursus.

Som tak får din virksomhed:

  • Jeres logo på vores hjemmeside
  • Diabetesforeningens støttelogo til jeres hjemmeside og mailsignatur
  • Adgang til Diabetesforeningens rådgivning om bl.a. forebyggelse af type 2-diabetes

I er med til at støtte 

Boernefamiliekursus Julie Og Nova 2

Børnefamiliekurset viste Nova og Julie, at de ikke er alene

Da Nova fik type 1-diabetes, manglede både hun og hendes mor nogle at spejle sig i. Det fandt de på Diabetesforeningens Børnefamiliekursus, hvor en weekend med læring og leg viste dem, at de ikke er alene.

Læs om børnefamiliekurset og hvilken forskel det gør her

Kvinde bruger fingerprikker til at måle blodsukker

Nyt type 2-diabetes-kursus gør behandlingen håndgribelig

I Svendborg blev der lagt fra land med et nyt to-dages kursus om type 2-diabetes. Her blev der undervist i alt indenfor mad, motion og medicin. Alt sammen med det formål at gøre de nysgerrige kursusdeltagere klogere på livet med type 2-diabetes.

Klik her og læs mere om Diabetesforningens første kursus kun for type 2-diabetes

Michael Jøhl

Michael er mentor: Jeg får også selv en masse tilbage

Som ung og nydiagnosticeret med diabetes manglede Michael Jøhl nogle med diabetes at spejle sig i. Nu er han selv mentor for unge med diabetes

Klik her og se vores frivillig-tilbud

Din virksomhed kan trække støtten fra i skat

Fradragsregler for virksomheder

Gaver er fradragsberettiget op til 17.700 kr. pr. år (2023) ifølge Ligningsloven § 8A. Indberetning er en betingelse for fradrag.

Erhvervspartnerskab og øvrige bidrag fra virksomheder

Din virksomhed har som hovedregel fradrag for beløbet som driftsudgift, når der i forbindelse med et sponsorat indgår et element af reklameydelse.

Det er op til din virksomhed at bedømme, evt. i samråd med virksomhedens revisor, om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (f.eks. reklameudgift) ifølge Statsskattelovens § 6.

Med en donation er din virksomhed med til at sikre Diabetesforeningens arbejde fx for at børn med type 1-diabetes kan få et godt liv med diabetes, og en fremtid uden. Donationer er en af grundstenene for vores arbejde, og når der ikke nødvendigvis er en modydelse, er donationen fradragsberettiget.

Klik her og giv en donation

Støttelogo

Vis din virksomheds engagement

Vores støttelogo, som alle vores partner har lov til at bruge, viser jeres engagement for diabetessagen og kan bruges på din virksomheds hjemmeside og e-mailsignatur. På den måde får I kommunikeret jeres indsats bredest muligt.

Det får vores partnere ud af samarbejdet:

Rema 1000 Donation

Aftale med REMA 1000

Vi vil gøre det nemmere og billigere at vælge sundt

Indkøbs- og Marketingdirektør i REMA 1000 fortæller her, hvorfor virksomheden er gået ind i kampen mod diabetes:

"I REMA 1000 interesserer vi os for Hr. og Fru. Danmark. Vi arbejder i krydsfeltet mellem holdning og købmandskab og skal derfor matche det, forbrugerne efterspørger. Vi har lagt mærke til, at diabetes er et stigende problem i Danmark, og det har derfor været naturligt for os at gå aktivt ind og støtte kampen mod diabetes.

Vi ønsker at være en aktiv del af at gøre det nemmere og billigere at vælge sundt, så vi kan hjælpe med at knække det stigende problem med overvægt. Og når vi samtidig kan bidrage med midler til det store arbejde, som Diabetesforeningen gør, så føler vi, at det lykkes os at levere Discount med Holdning til de danske forbrugere."

Anders René Jensen, Indkøbs- og Marketingdirektør - REMA 1000

GF Donation

Aftale med GF Forsikring

Samarbejdet skal  handle om mere end kroner og øre

Partneransvarlig Brian Bisgaard forklarer, hvorfor et samarbejde med Diabetesforeningen giver værdi:

"Hos GF Forsikring vælger vi vores strategiske partnere med omhu. Samarbejdet skal være til gensidig gavn – og det skal handle om mere end blot kroner og øre. Det handler også om værdier og holdninger til det at være i medlemmernes tjeneste. Det har vi bl.a. til fælles med Diabetesforeningen.

Hos GF Forsikring er vi stolte af at have et strategisk samarbejde med Diabetesforeningen. Ikke nok med at vi – gennem samarbejdet – kan sikre medlemmerne både rabat og nogle unikke dækninger på forsikringen. Aftalen indebærer også, at vi hvert år laver en donation til foreningens vigtige arbejde med at forbedre vilkårene for mennesker med diabetes.

Donationen til Diabetesforeningen, er gradvist blevet større i takt med, at medlemmerne har valgt at få deres forsikringer hos os i GF. Det viser, at vores samarbejde udvikler sig godt – til gavn for medlemmerne, for sagen og for os som samarbejdspartnere."

Brian Bisgaard, Partneransvarlig - GF Forsikring

Søren Biune

Kontakt Søren Biune

Forretningschef - Marketing & Fundraising

Mobilnummer: 41 91 88 45

Eller send en mail til: sb@diabetes.dk

Kim Thines

Kontakt Kim Thines

Erhvervsansvarlig, Partnerskaber & CSR

Mobilnummer: 41 91 88 29

Send en mail til: kim@diabetes.dk