Ansatte I DBF

Kontakt os

Har du spørgsmål eller idéer til den frivillige indsats i Diabetesforeningen? Tag en snak med os.

Som frivillig medvirker du til at opfylde foreningens formål og vision om et bedre liv med diabetes - og en fremtid uden.

Diabetesforeningen bygger en del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om du er aktiv i en bestyrelse, som en del af foreningens demokratiske grundlag eller engageret i en aktivitet eller et projekt, så kan du som frivillig medvirke til at gøre en forskel for de mange mennesker, der lever med diabetes og for deres pårørende.

Som frivillig medvirker du til at skabe stærke relationer, udbrede viden og stå for aktiviteter på tværs af geografi, køn og alder. Frivillige som dig hjælper med at opfylde foreningens formål og vision.

Tina Langerskov Buchhave Web

Tina Langerskov Buchhave

Teamleder for medlemmer

Mail: tbu@diabetes.dk

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller idéer til den måde, den frivillige indsats er organiseret på i Diabetesforeningen.

Tak, fordi du vil være med!

Anders

Anders Lund Rasmussen

Telefon: 63 12 90 52

Mail: alr@diabetes.dk

Hos mig kan du få hjælp til at starte eller drive en motivationsgruppe. Du kan også spørge mig, hvis du har spørgsmål til foreningens webinarer. 

Spørg mig om:

Anne Mette Diederichsen

 

Anne-Mette Diedrichsen

Tlf: 41 91 88 25
Mail: adi@diabetes.dk

Kom til mig med spørgsmål om mentorordninger og hvordan du kan bringe dine egne erfaringer i spil og hjælpe andre til en bedre hverdag med diabetes. Du kan også blive aktivitetsleder og igangsætte og understøtte mentorforløb i dit lokalområde.

Spørg mig om:

Claus S

 

Claus Borup Skovsgaard

Telefon: 63 12 90 76
Mail: cbs@diabetes.dk

Jeg sætter skub i motionstilbuddene i Diabetesforeningen, og det er mig, du skal gå til, hvis du vil vide mere om muligheden for at prøve golf, håndbold eller fodbold.

Spørg mig om:

Anne Kaehne

 

Anne Kaehne

Mail: aka@diabetes.dk

Telefon: 30 65 49 12

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til dit frivillige arbejde i en lokalforening, ungegruppe eller børnefamiliegruppe, så er det mig, du skal tage fat i.
Jeg kan også hjælpe dig med spørgsmål til foreningens kommunikationsværktøjer.

Spørg mig om:

Lene J

Lene Jørgensen

Telefon: 63 12 90 24
Mail: lj@diabetes.dk

Har du spørgsmål til planlægning af arrangementer, for eksempel aftaler med kursussteder og sundhedshuse, så er det mig, du kan gå til. Jeg kan også hjælpe dig med spørgsmål til foreningens mange medlemskurser.

Spørg mig om:

Tanja Siemen Christiansen

Tanja Siemen Christiansen

Mail: tsc@diabetes.dk 
Telefon: 41 91 88 22

Hvis du har lyst til at blive en del af vores gå-fællesskaber og vil vide mere om rollen som gå-vært, så tag endelig fat i mig.

Spørg mig om:

Tina

 

Tina H. Nawrocki 

Tlf. 63 12 90 48
Mail: thn@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Nord- og Midtjylland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Per

Per Jensen

Telefon: 63 12 90 26
Mail: pj@diabetes.dk

Overvejer du at blive en del af det formelle arbejde som del af en frivillig bestyrelse? Så kontakt mig og hør om dine muligheder i en lokalforening. Har du spørgsmål til generalforsamlinger og tilmelding til foreningsmøder og kurser, så tøv ikke med at tage kontakt.

Spørg mig om:

Ida

Ida Astrup Jørgensen

 
Telefon: 30 65 45 34
Mail: ida@diabetes.dk

Jeg klæder unge med type 1-diabetes på til at formidle deres egen historie i Roadshowet – kom til mig, hvis du ønsker at blive en del af holdet, samt hvis du vil være mentor eller en del af en børnefamiliegruppe.  

Spørg mig om:

Christina

Christina Christensen

Tlf. 63 12 90 36
Mail: chc@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Syddanmark. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Jørn

Jørn Kristian Jacobsen

Tlf: 63 12 90 83
Mail: jkj@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Anonym silhouet

 

Julie Maria Jakobsen

Tlf. 20 48 68 91

Mail: jmj@diabetes.dk

Bor du i Region Syddanmark, og kunne du tænke dig at høre mere om lokale mentorordninger, netværk og brugerambassadøren? Så tag endelig fat i mig.

Anonym silhouet

 

Nur Oguz Mustafa

Tlf. 41 91 88 08 

Mail: nur@diabetes.dk

Anonym silhouet

 

Liv Jensen

Tlf. 41 91 88 08

Mail: liv@diabetes.dk

Hvis du har spørgsmål til FrivilligNyt, kan jeg hjælpe.