Ansatte I DBF

Kontakt os

Har du spørgsmål eller idéer til den frivillige indsats i Diabetesforeningen? Tag en snak med os.

Udviklingschef Anne Sander

Anne Sander

Udviklingschef
Rådgivning og Frivillighed
Telefon: 41 91 88 34
Mail: ans@diabetes.dk

Min opgave er at sikre vilkår, der gør det muligt for dig som frivillig at gøre en forskel for personer med diabetes, hvad enten du selv har diabetes eller ej. 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller idéer til den måde, den frivillige indsats  er organiseret på i Diabetesforeningen.

Tak, fordi du vil være med!

Som frivillig medvirker du til at opfylde foreningens formål og vision om et bedre liv med diabetes - og en fremtid uden.

Diabetesforeningen bygger en del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om du er aktiv i en bestyrelse, som en del af foreningens demokratiske grundlag eller engageret i en aktivitet eller et projekt, så kan du som frivillig medvirke til at gøre en forskel for de mange mennesker, der lever med diabetes og for deres pårørende.

Som frivillig medvirker du til at skabe stærke relationer, udbrede viden og stå for aktiviteter på tværs af geografi, køn og alder. Frivillige som dig hjælper med at opfylde foreningens formål og vision.

Anders

Anders Lund Rasmussen

Telefon: 63 12 90 52

Mail: alr@diabetes.dk

Hos mig kan du få hjælp til at starte eller drive en motivationsgruppe. Du kan også spørge mig, hvis du har brug for hjælp til at blive online-vært eller til foreningens webinarer. 

Spørg mig om:

Anja

Anja Gredal

Telefon: 41 91 88 25 (mobil)

Mail: agr@diabetes.dk

Kom til mig med spørgsmål om mentorordninger og startkittet til skoler og institutioner. Skriv til mig, hvis du vil være med.

Spørg mig om:

Claus S

 

Claus Borup Skovsgaard

Telefon: 63 12 90 76
Mail: cbs@diabetes.dk

Jeg sætter skub i motionstilbuddene i Diabetesforeningen, og det er mig, du skal gå til, hvis du vil vide mere om muligheden for at prøve golf, håndbold eller fodbold.

Spørg mig om:

Lene J

Lene Jørgensen

Telefon: 63 12 90 24
Mail: lj@diabetes.dk

Har du spørgsmål til planlægning af arrangementer, for eksempel aftaler med kursussteder og sundhedshuse, så er det mig, du kan gå til. Jeg kan også hjælpe dig med spørgsmål til foreningens mange medlemskurser.

Spørg mig om:

Anonym silhouet

Maiken Bejerholm

Mail: mbe@diabetes.dk

Hvis Diabetesmakker i Københavns Kommune lyder spændende, er det mig, du skal have fat i. Jeg sørger for gode makkerskaber og den rette vejledning.

Spørg mig om:

Per

Per Jensen

Telefon: 63 12 90 26
Mail: pj@diabetes.dk

Overvejer du at blive en del af det formelle arbejde som del af en frivillig bestyrelse? Så kontakt mig og hør om dine muligheder i en lokalforening. Har du spørgsmål til generalforsamlinger og tilmelding til foreningsmøder og kurser, så tøv ikke med at tage kontakt.

Spørg mig om:

Anonym silhouet

Tina Langerskov Buchhave

Telefon: 63 12 90 50
Mail: tbu@diabetes.dk

Der kan være mange systemer at holde styr på som frivillig. Jeg yder førstehjælp, når du har glemt dit login eller mangler svar på, hvordan du bruge mail, hjemmeside, nyhedsbreve og Facebook. Det er også mig, der sender dig FrivilligNyt, arrangerer webinarer for medlemmer og er din kontaktperson til Verdens Diabetesdag. 

Spørg mig om:

Anonym silhouet

Line Egelund

Telefon: 63 12 90 59

Mail leg@diabetes.dk

Jeg styrker foreningens online aktiviteter, og jeg sørger for at få frivillige klædt på som online-værter. Du kan også finde mig offline, hvor jeg kan hjælpe jer med at blive en del af vores gå-fællesskaber.  

Spørg mig om:

Ida

Ida Astrup Jørgensen

 
Telefon: 30 65 45 34
Mail: ida@diabetes.dk

Jeg klæder unge med type 1-diabetes på til at formidle deres egen historie i Roadshowet – kom til mig, hvis du ønsker at blive en del af holdet, samt hvis du vil være mentor eller en del af en børnefamiliegruppe.  

Spørg mig om:

Isabel

Isabel Christensen
Mail: ich@diabetes.dk

Personlig erfaring er en stor gevinst i rådgivningen til andre med diabetes, også når det gælder rettigheder. Du kan komme til mig, hvis du ønsker at blive en del af vores frivillige rådgivning.  

Spørg mig om:

Christina

Christina Christensen
Tlf. 63 12 90 36
Mail: chc@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Syddanmark. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Jørn

Jørn Kristian Jacobsen
Tlf: 63 12 90 83
Mail: jkj@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Hovedstaden. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Kathrine

Kathrine Marie Nina Lund Knygberg

Tlf. 63 12 90 97
Mail: klk@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Sjælland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Tina

Tina H. Nawrocki 

Tlf. 63 12 90 48
Mail: thn@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Nord- og Midtjylland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift.