Ansatte I DBF

Kontakt os

Har du spørgsmål eller idéer til den frivillige indsats i Diabetesforeningen? Tag en snak med os.

Som frivillig medvirker du til at opfylde foreningens formål og vision om et bedre liv med diabetes - og en fremtid uden.

Diabetesforeningen bygger en del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om du er aktiv i en bestyrelse, som en del af foreningens demokratiske grundlag eller engageret i en aktivitet eller et projekt, så kan du som frivillig medvirke til at gøre en forskel for de mange mennesker, der lever med diabetes og for deres pårørende.

Som frivillig medvirker du til at skabe stærke relationer, udbrede viden og stå for aktiviteter på tværs af geografi, køn og alder. Frivillige som dig hjælper med at opfylde foreningens formål og vision.

Tina Langerskov Buchhave Web

Tina Langerskov Buchhave

Teamleder for medlemmer

Mail: tbu@diabetes.dk

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller idéer til den måde, den frivillige indsats er organiseret på i Diabetesforeningen.

Tak, fordi du vil være med!

Vi kan svare på spørgsmål om frivillighed!

Har du spørgsmål til dit medlemskab, så skal du kontakte medlemsservice på tlf. 66 12 90 06 eller mail info@diabetes.dk. Du kan kontakte medlemsservice telefonisk mandag og tirsdag kl. 9-15, onsdag og torsdag kl. 9-14, samt fredag 9-14. 

Anders Lund Rasmussen Portræt

Anders Lund Rasmussen

Telefon: 63 12 90 52

Mail: alr@diabetes.dk

Hos mig kan du spørge til projektet Sund Sammen som vi er i fuld gang med at få ud over stepperne i de fire udvalgte projektkommuner. 

Spørg mig om:

  • Sund Sammen
Anne Mette Diederichsen

 

Anne-Mette Diedrichsen

Tlf: 41 91 88 25
Mail: adi@diabetes.dk

Kom til mig med spørgsmål om mentorordninger og hvordan du kan bringe dine egne erfaringer i spil og hjælpe andre til en bedre hverdag med diabetes. Du kan også blive aktivitetsleder og igangsætte og understøtte mentorforløb i dit lokalområde.

Spørg mig om:

Claus S

 

Claus Borup Skovsgaard

Telefon: 63 12 90 76
Mail: cbs@diabetes.dk

Hos mig kan du få hjælp til at starte eller drive en motivationsgruppe. 

Det er også mig, der sætter skub i motionstilbuddene i Diabetesforeningen, og det er mig, du skal gå til, hvis du vil vide mere om muligheden for at prøve golf, håndbold eller fodbold - eller starte en gå-eller vandregruppe. 

Spørg mig om:

Anne Kaehne

 

Anne Kaehne

Telefon: 30 65 49 12
Mail: aka@diabetes.dk

Har du brug for hjælp eller sparring til bestyrelsesarbejdet i en lokalforening, ungegruppe eller børnefamiliegruppe, så er det mig, du skal tage fat i. Det er også mig, du skal kontakte, hvis du ønsker at være med til at starte en lokalforening, ungegruppe eller børnefamiliegruppe i dit område.

Jeg kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til kommunikation, presse eller FrivilligNyt. 

Spørg mig om:

Lene J

Lene Jørgensen

Telefon: 63 12 90 24
Mail: lj@diabetes.dk

Har du brug for hjælp til stort eller småt omkring administration af jeres lokale bestyrelse, gruppe eller aktivitet, så er det mig, du skal kontakte.
Jeg kan også hjælpe med koder til jeres nyhedsbrev, hjemmeside eller medlemsportal.

Spørg mig om:

Nynne IMG 2192A Web

Nynne Pertou

Telefon: 41 91 88 22
Mail: npe@diabetes.dk

Har du brug for hjælp eller sparring, eller har du spørgsmål til dit frivillige arbejde i en lokalforening, så er det mig, du skal kontakte. 

Jeg kan også hjælpe dig med spørgsmål til foreningens kommunikationsværktøjer.

Spørg mig om:

Lokalforeninger
Kommunikationsværktøjer

Anonym silhouet

Viktor Forsmann

Telefon: 41 91 88 23
Mail: vfo@diabetes.dk

Jeg kan hjælpe dig med spørgsmål til foreningens mange medlemskurser.

Spørg mig om:

Medlemskurser

Ida

Ida Astrup Jørgensen

 
Telefon: 30 65 45 34
Mail: ida@diabetes.dk

Jeg klæder unge med type 1-diabetes på til at formidle deres egen historie i Roadshowet – kom til mig, hvis du ønsker at blive en del af holdet, samt hvis du vil være mentor eller en del af en børnefamiliegruppe.  

Spørg mig om:

Christina

Christina Christensen

Tlf. 63 12 90 36
Mail: chc@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Syddanmark. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Jørn

Jørn Kristian Jacobsen

Tlf: 63 12 90 83
Mail: jkj@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Tina

 

Tina H. Nawrocki 

Tlf. 63 12 90 48
Mail: thn@diabetes.dk

Jeg er kontaktperson for kasserere i lokalforeningerne i Region Nord- og Midtjylland. Tag fat i mig, hvis du har brug for råd og hjælp til den økonomiske styring, for eksempel årsregnskab og drift. 

Julie IMG 2110Web

 

Julie Maria Jakobsen

Tlf. 20 48 68 91

Mail: jmj@diabetes.dk

Bor du i Region Syddanmark, og kunne du tænke dig at høre mere om lokale mentorordninger, netværk og brugerambassadøren? Så tag endelig fat i mig.

Liv Jensen

 

Liv Jensen

Tlf. 41 91 88 08

Mail: liv@diabetes.dk

Hvis du har spørgsmål til FrivilligNyt, kan jeg hjælpe.

Anonym silhouet

Nicoline Wallin

Mail: nrw@diabetes.dk