MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Tilmeld dig som koordinator

OM SALG AF SKRABELODDER OG COVID-19

Til alle skrabelodssælgere og koordinatorer

Gadesalg af lodder sættes på pause indtil den 14. april 2020

Som følge af regeringens beslutning om at forlænge perioden for de initiativer, der er sat i værk for at begrænse social kontakt på baggrund af coronaudviklingen, er Diabetesforeningens gadesalg af lodder på pause frem til den 14. april 2020.

Forlænget salgsperiode

På grund af den nuværende pause forlænger vi lotteriet således at salgsperioden, som tidligere løb til den 5. juni, nu udvides helt til den 26. juni 2020. Vi håber derfor, at der fortsat vil være gode muligheder for at genoptage salget ude i landet. 

Vi henviser til myndighedernes retningslinjer på coronasmitte.dk samler løbende information om diabetes og COVID-19 på diabetes.dk/coronavirus. For spørgsmål til salg af skrabelodder kan I kontakte os på tlf. 63 12 90 17.


Diabetesforeningens Forårslotteri er i gang, og I kan også være med. Bestil jeres lodder allerede i dag, så er I klar til at sælge lodder og tjene penge til egne formål.

Nyhed! - Tjen 14 kr. pr. solgt lod

I tjener 14 kr. pr. solgt lod - uanset hvor mange I sælger. Lodderne kan sælges fra den 10. februar til og med den 26. juni 2020.

I kan altid velkomne til at bestille flere skrabelodder i hele salgsperioden. Sælger I ikke alle lodderne, kan de altid sendes retur.

For at være koordinator, skal du være minimum 18 år og være en del af en forening, skole, klub eller lignende. Husk at oplyse CVR-nummer ved tilmelding. Som koordinator er det muligt at bestille op til 2.500 lodder. Hvis du ønsker at bestille flere end 2.500 lodder, eller har flere end tre lodbestillinger, beder vi dig afregne for de lodder, som du allerede har solgt. Herefter kan du igen bestille lodder.
Accepter betingelser


Koordinatorvejledning foto af børn med skrabelodder

Koordinatorvejledning

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 63 12 90 17 eller sende en mail til skrabelotteri@diabetes.dk.

Læs folderen med vejledning til dig som koordinator

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes