MIT DIABETESBLIV MEDLEM

Havregrynskager, amerikanske

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser undtagen havregryn, som først blandes i dejen til sidst.

Sæt dejen på pladen beklædt med bagepapir i valnøddestore toppe. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag ved 180° C i ca. 10 min. på næstøverste rille.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Opskriftbanner

  • Dessert og kage
  • Pr. stk.: Energi 250 kJ, Kulhydrat 8 g, Fedt 2 g, Kulhydrat pr. 100 g 51 g
  • Ca. 40 stk.

Ingredienser

  • 50 g sukker
  • 125 g Atwel®, Perfect Fit®
  • eller andet søde- og bagemiddel
  • 125 g mel
  • 1 æg
  • ½ tsk. stødt kanel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 150 g rosiner
  • ¼ tsk. fint salt
  • ½ tsk. natron
  • 60 g flydende margarine
  • 2 spsk. minimælk
  • 100 g grovvalsede havregryn

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser undtagen havregryn, som først blandes i dejen til sidst.

Sæt dejen på pladen beklædt med bagepapir i valnøddestore toppe. Der skal være god afstand mellem kagerne, da de flyder ud. Bag ved 180° C i ca. 10 min. på næstøverste rille.

Afkøl kagerne på en bagerist.

Opskriftbanner

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes