7755811179320324763

Frederiksberg lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening på Frederiksberg. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes. 24/4 Spisning kl.17.30 på Café Lindevang (ma)

Om Frederiksberg Lokalforening

Velkommen til Diabetesforeningens lokalforening på Frederiksberg. Vi arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes – både over for kommunens borgere, politikere og det enkelte menneske med diabetes.

Diabetesforeningens lokalforeninger oplyser om livet med diabetes og tilbyder netværk, foredrag og motionsaktiviteter.

Hvis du ønsker at modtage Frederiksberg Lokalforenings NYHEDSBREV, skal du tilmelde dig via Diabetesforeningen, Medlemsservice på tlf. 6612 9006 eller mail til: info@diabetes.dk

Find os på Facebook

Du er velkommen til at følge med på vores Facebookside, hvor du kan se billeder og opslag fra vores aktiviteter.

skriv til os på: frederiksberg@diabetes.dk

Find os på facebook

Aktiviteter og arrangementer

  Aktiviteter og arrangementer
 • Aktivitetplan: Forår 2023

  + -
  24/4 Spisning kl.17.30 på Café Lindevang (ma)

  17/5 Steno Hospital Herlev kl.10.15 bag Frederiksberg Rådhus m.bus (on)

  20/5 Spisning kl.17.30 Café Lindevang (ti)

  28/6 Spisning kl.17.30 på Café Lindevang (ma)

  Vh. Kenneth Rønne

  61 70 38 64

 • Fodbold for 60+

  + -

  KOM og spil fodbold og hygge med en bold.

  Har du diabetes, og er du 60 år eller ældre? så mangler vi spillere til et hyggeligt arrangement. Vi hygger os med bold udendørs.

  Tid: Onsdage 11:00 -12:00

  Sted: Frederiksberg boldbaner bag kb halen.
  Jens Jessens vej 24, 2000 Frederiksberg

  Det lokale fodboldhold, som træner to gange om ugen, er for mænd på 60 år og opefter. Ud over alderen og fodbolden har de 14 herrer på holdet en ekstra ting til fælles: De har alle en kronisk sygdom. Holdet er nemlig oprettet i et samarbejde mellem Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Dansk Boldspil Union (DBU).

  Og det gode sammenhold betyder meget for motivationen for at træne hos mændene på holdet.

  – Det er det hyggelige omkring træningen, der gør, at jeg kommer afsted. Man bliver faktisk lidt afhængig, siger en af deltagerne, Poul Hedemann, i en pause, imens han tanker op med kildevand.

  Mændene på 60+-holdet på Frederiksberg oplever da også, at regelmæssig motion spiller en vigtig rolle for deres sundhed.

  – Det er vigtigt for mig at holde mig i gang for at modvirke, at min diabetes forværres. Jeg er også glad for, at jeg indtil videre har undgået at skulle tage insulin, siger Poul.

  René dyrker motion i alt fire gange om ugen. To gange fodbold, og derudover tennis og golf. Han kan tydeligt mærke træningens effekt på sit helbred.

  – Jo mere motion, jeg dyrker, jo bedre har jeg det. Jeg slipper ikke for at tage masser af medicin, men jeg er overbevist om, at min træning også spiller en stor rolle for, at jeg har fine blodsukkertal, siger han.


Bestyrelsen

Her kan du se bestyrelsen på Frederiksberg:

Har du spørgsmål til foreningen, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til foreningens mail frederiksberg@diabetes.dk

Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes og deres pårørende?

Så er det dig, vi har brug for i vores bestyrelse!

Der er brug for at varetage mange forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os på frederiksberg@diabetes.dk og hør, hvordan du kan give en hånd med.