Grafisk materiale

Ungegruppen Hovedstaden

Velkommen til Diabetesforeningens ungegruppe i Region Hovedstaden. Vi arbejder for at skabe et netværk for unge med diabetes. Vi arrangerer en række aktiviteter for unge med diabetes og samarbejder med ambulatorier.

Om ungegruppen Hovedstaden

Ungegruppen i Region Hovedstaden arbejder for at skabe og fremme netværket blandt unge på 18-30 år med diabetes. Som ung med en kronisk sygdom kan det være rart at mødes med andre unge, som står over for de samme problemstillinger som dig. Det kan f.eks. være fester, rejser, forældre, kærester eller bare livet som ung.

På denne side kan du følge med i, hvad vi laver og kontakte os, hvis du har lyst til at være med.

Find os på Facebook og Instagram

Du er velkommen til at følge vores instagram, hvor du kan se billeder og opslag fra nogle af vores aktiviteter.

Find os på instagram her

Find vores Facebook gruppe her og se vores arrangementer

Aktiviteter og arrangementer

  Aktiviteter og arrangementer
 • Café Suk

  + -

  Café Suk er et samarbejde mellem Unge- og Børnefamiliegrupperne i Region Hovedstaden og Region Sjælland, der har til formål at skabe et fristed for unge med diabetes i alderen 13-17 år. Det er et sted, hvor man kan komme som man er, og møde andre der har det lige som en selv, uden at skulle bekymre sig om løftede pegefingre.

  Café Suk er et aftentilbud, for unge diabetikere i alderen 13-17 år, med cafehygge, og spisning og forskellige aktiviteter.

  Det foregår alt sammen i Cafe Ks lokaler i Skindergade 26 1159 Kbh K, første torsdag i måneden fra 18.00 - til ca. 21.00. Skulle man falde uden for målgruppen, er man velkommen til at være med som frivillig i stedet. Vi starter altid med spisning - derefter vil der være forskellige aktiviteter, man kan deltage i hvis man lyster, eller bare hænge ud i cafeen.

  Café Suk er drevet af frivillige unge fra Ungegruppen Region Hovestaden.  Der vil derfor altid være unge frivillige til stedet der har prøvet det med at være ung-diabetiker på egen krop.


  Café Suk tager udgangspunkt i de mennesker som kommer - det vil sige at DEM der kommer er med til at bestemme aktiviteterne.

Bestyrelsen

Her kan du læse om bestyrelsen i Region Hovedstaden. 

 • Formand, Waleed Haider Shah
 • Næstformand, Pamela Joanna Kepa
 • Kasserer, Morten Nymann Humble
 • Kritisk revisor, Liv Olivia Fritzen
 • Alm. medlem, Dalia Riyad Hassan
 • Alm. medlem, Mette Hyunh
 • Alm. medlem, Emilie Palmquist Nielsen
 • Alm. medlem, Tobias Bak Skov
 • Alm. medlem, Kristoffer Bjørn Trana
 • Suppleant, Caroline Lind Lyngskjold

Har du spørgsmål til gruppens opgaver, til aktiviteter eller direkte til bestyrelsen, kan du skrive til gruppens mail: unghovedstaden@diabetes.dk.

Vær med

Vil du være med til at styrke vores arbejde med at lave aktiviteter og skabe netværk for mennesker med diabetes og deres pårørende?

Så er det dig, vi har brug for i vores bestyrelse!

Der er brug for at varetage mange forskellige funktioner og opgaver i vores bestyrelse, og der er med stor sandsynlighed også en opgave, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os og hør, hvordan du kan give en hånd med.