Rabatter i fordelsklubben

Din fordelsklub

Vil du have fordele fra mere end 200 forskellige udbydere på alt fra oplevelser, rejser, hoteller, forsikringer, fitness, elektronik til mode og meget mere?

Særlige fordele til dig

Når du er medlem af Diabetesforeningens Fordelsklub, får du gratis adgang til en bred vifte af mindre og større virksomheder, der gerne vil give dig specielle fordele og rabatter - særligt udvalgt til dig som medlem af Diabetesforeningen, men både din familie og pårørende kan også få glæde af dem.

Sådan gør du:

 1. Tilmeld dig gratis vores Fordelsklub via linket herunder.
 2. Aktiver din profil via fremsendte email.
 3. Så har du adgang til et hav af fordele. 

Tilmeld dig Fordelsklubben

Som medlem af Diabetesforeningens Fordelsklub får du adgang til et hav af virksomheder og butikker, der tilbyder dig unikke fordele og rabatter. Tilmeld dig og aktivér din profil via tilsendte e-mail.

Tilmeld dig Fordelsklubben her

Gå direkte til dine fordele

Er du tilmeldt Diabetesforeningens Fordelsklub, så kan du få adgang til dine rabatter og fordele her.

Log ind og gå til dine fordele

Ofte stillede spørgsmål til Fordelsklubben

  Ofte stillede spørgsmål til Fordelsklubben
 • Hvordan får jeg adgang til Fordelsklubben?

  + -

  Du skal være medlem af Diabetesforeningen for at få adgang til de mange tilbud og rabatter i Fordelsklubben.

  Hvis du er medlem, kan du få adgang her

  Det koster ikke ekstra at få adgang til Fordelsklubben, Har du tegnet et ”Familie-medlemskab” eller et ”Husstand pensionist-medlemskab” i Diabetesforeningen, så kan hele familien eller husstanden få adgang til Fordelsklubben.

 • Hvordan bliver jeg oprettet?

  + -

  Når du tilmelder dig Diabetesforeningens Fordelsklub, vil du modtage en velkomstmail, som hjælper dig med at aktivere din profil. Når profilen er aktiveret, vil der være adgang og du logger ind med din mailadresse og password.

  Opret dig via dette link

 • Koster det noget?

  + -

  Det koster ikke ekstra at aktivere en profil hos Visma LogBuy, som håndterer vores Fordelsklub - det eneste, du skal have, er et medlemskab af Diabetesforeningen. 

  Fordelsklubben fungerer sådan, at du aktivt skal acceptere at være en del af Fordelsklubben. Det betyder, at selvom du er medlem af Diabetesforeningen, får du ikke automatisk adgang til Fordelsklubben

 • Hvordan logger jeg ind?

  + -

  Når du først har oprettet dig, kan du gå ind på www.mylogbuy.com eller tilgå Visma LogBuy app’en og log ind med din mailadresse og password.

  Log ind og gå til dine fordele her 

  Ikke tilmeldt - tilmeld dig Fordelsklubben her 

 • Jeg har glemt mit password. Hvad gør jeg?

  + -

  Du går ind på www.mylogbuy.com, klikker på “Glemt password” og indtaster den email adresse, som du har indtastet under din brugerprofil. Herefter modtager du en mail som lader dig lave et nyt password.

 • Hvor finder jeg mit fordelskort?

  + -

  Ønsker du at bruge fordelskortet fra din smartphone kan Appen “Visma LogBuy” hentes via AppStore (iPhone) eller Google Play (Android).

  • Når App’en er åben, så finder du den ønskede aftale
  • I alle relevante aftaler findes kortet ved klik på knappen “Vis Fordelskort”
 • Fordelskortet i fysisk format, kan det printes fra portalen?

  + -

  Det er muligt at hente fordelskort i fysiske formater gennem portalen, disse finder du ved at gøre følgende:

  • Log ind på din profil, på portalen og find en aftale hvor kortet skal benyttes
  • I tilbuddet vil du finde knappen ”Print Kort” som vil lade dig printe en fysisk version af kortet
 • Jeg vil til/frameldes nyhedsbrev

  + -

  Ved aktivering vil du have mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev fra Visma LogBuy. Hvis du ikke tilmelder dig på dette trin, kan du altid ændre det i din profil via ”Profil” -> ”Rediger profil”

  Ligeledes kan du under ”Rediger profil” framelde dig igen.

 • Jeg vil gerne ændre mine profilindstillinger

  + -

  Log på portalen/app’en og klik ”Profil”. På web portalen klik da ”Rediger profil” og herunder kan du redigere dine indstillinger. Via app’en skal du klikke på dit navn øverst og så kan du redigere dine informationer.

 • Online aftaler – tilbud der benyttes hos onlineforhandlere

  + -

  Ved disse aftaler vil der oftest være en rabatkode der skal indløses ved køb. Der kan dog være andre metoder angivet i tilbudsteksten.

 • Fysiske aftaler – tilbud der benyttes ved fysiske lokationer

  + -

  Ved disse aftaler er det mest almindelige, at du skal fremvise dit fordelskort som bevis for din tilknytning til Visma LogBuy.

 • Gavekort aftaler – hvor rabatten gives på gavekort til en forhandler

  + -

  Visma LogBuy har pt. en lille mængde gavekortsaftaler, hvor man får rabatten på køb af gavekort til forhandleren. Gavekortet kan så bruges til køb, typisk gælder dette alle varer, også nedsatte. Se gerne tilbuddets brugerbetingelser for detaljer.

 • Cashback aftaler – hvor rabatten gives efter købet er foretaget

  + -

  Ved cashback køb foretager du købet via vores platform, hvorefter det automatisk registreres på din Visma LogBuy konto. Når det er færdigbehandlet og godkendt af forhandleren, indsættes dit cashback beløb på din Visma LogBuy konto og du kan herefter hæve det til egen bankkonto.

 • Jeg har tilmeldt mig, men ikke modtaget mit aktiveringslink?

  + -

  Hvis du ikke har modtaget din aktiveringsmailen indenfor 48 timer, så kan det skyldes flere ting.

  Teknikken kan være lidt langsom, som kan betyde at mailen kommer lidt senere frem til dig end forventet. Prøv evt. også at se om mailen er havnet i dit spam-filter (der hvor uønskede mail ryger hen).

  Er du allerede oprettet som bruger på en LogBuy-platform (f.eks. igennem din arbejdsgiver, dit teleselskab eller en anden patientforening som f.eks. Kræftens Bekæmpelse)? Er det tilfældet, så vil du indenfor kort tid blive kontaktet af LogBuy, som manuelt vil håndtere din oprettelse til Diabetesforeningens Fordelsklub.

  Hvis oversående ikke er gældende for dig, så kontakt gerne vores Medlemsservice på følgende e-mail: medlemsservice@diabetes.dk 

 • Hvad sker der, hvis jeg melder mig ud af Diabetesforeningen?

  + -

  Hvis du vælger på et tidspunkt at melde dig ud af Diabetesforeningen, så vil din adgang til Fordelsklubben automatisk stoppe.

Har du spørgsmål til Fordelsklubben?

Er du interesseret i Diabetesforeningens Fordelsklub og har nogle spørgsmål, før du tilmelder dig? Du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål her – du er også altid velkommen til at skrive til os på: fordelsklub@diabetes.dk

Få Medlemsfordele

Få glæde af fordelene

Støt den den gode sag og få glæde af de mange medlemsfordele skræddersyet til dig.