BLIV MEDLEM

Rabat hos Sol og Strand

Få rabat på leje af sommerhus eller tjen penge på at leje dit sommerhus ud - og støt samtidig Diabetesforeningen.

Sommerhus i Hou

10% rabat på Leje af sommerhus

Samarbejdet med Sol og Strand betyder, at du får 10% medlemsrabat på sommerhuse i hele Danmark. Undtaget fra rabataftalen er dog ugerne 28-31 samt 51-01. Rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter.

I forbindelse med booking kan du vælge at opnå en reduceret lejepris eller vælge at donere rabatten på de ti procent til Diabetesforeningen.

Opholdet skal bookes elektronisk via et af nedenstående links – ved model 1 fremkommer rabatten på de ti procent ikke i forbindelse med afregningen, da den bliver registreret internt og afregnet månedsvis til foreningen.

Ved model 2 ser du rabatten på de ti procent i forbindelse med bookingen.

Model 1: provision til foreningen

Model 2: med rabat til medlemmerne

Udlej dit sommerhus

Udlej dit sommerhus og tjen op til 41.800 kr. skattefrit i 2021. Sol og Strand giver en donation på kr. 4.000,- til Diabetesforeningen pr. feriehus, når der laves aftaler om udlejning af sommerhuse gennem husejere, der er medlemmer af Diabetesforeningen, og som ikke har haft en aftale med Sol og Strand de seneste to år.

Læs hvordan du kan tjene penge på udlejning og samtidig støtte Diabetesforeningen

Sol og Strand er ejet af ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som blev stiftet i 2019 af virksomhedens grundlæggere: ægteparret Margit og Kjeld Andersen. Det er dels sket ud fra en cirkulær tankegang om at støtte der, hvor der er behov, og dels ud fra et brændende ønske om at bevare Sol og Strand som danskejet virksomhed – også i fremtiden.

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes