BLIV MEDLEM

Rabat hos GF Forsikring

Ja tak til et uforpligtende tilbud hos GF Forsikring

(Formularen findes også længere nede på denne side)

GF_Logo _overskudDiabetesforeningen samarbejder med GF Forsikring. Det betyder, at du kan få rabat på dine forsikringer og mulighed for at tegne særlige forsikringer, som er tilpasset dine behov som diabetiker. Det kræver blot, at du kommer med i GF’s særlige gruppe for Diabetesforeningens medlemmer.

Rabat på 14 %

Som medlem af Diabetesforeningen får du 14 % rabat på alle dine forsikringer hos GF - bortset fra bilforsikringen og veteranforsikring. Oveni får du overskuddet retur fra alle forsikringer, når vi har gjort årets skader op - også selvom du har haft en skade i årets løb.
OBS: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter

Forsikring af insulinpumpe

Har du insulinpumpe? Så får du et særligt tilbud, hvor du har mulighed for at få en gratis tilvalgsdækning under indboforsikringen.

Så er du dækket, hvis der f.eks. opstår funktionsfejl som følge af, at pumpen går i stykker, hvis du glemmer at tage den af inden bad, eller hvis pumpen bliver beskadiget under leg.  

Margrethe fik forsikret sin insulinpumpe

Margrethe Tvedegaard og hendes mand Jens Bo Lund er nye kunder i GF Forsikring. Margrethe blev opmærksom på GF via sit medlemskab i Diabetesforeningen.
Læs mere om Margrethe og GF

Dækning tilpasset dine behov

Når du har diabetes, er det godt at vide, hvordan du er stillet, når du rejser med diabetes eller, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

Hos GF Forsikring kan du høre mere om dine muligheder for en udvidet ulykkesforsikring, som dækker varige mén ved insulinchok, og hvordan du rejser med diabetes og en god forsikringsdækning i bagagen.

Bestil uforpligtende tilbud


Få mere information hos GF Forsikring

Hvis du synes, at GF Forsikring lyder som noget for dig, så kontakt GF Forsikring på tlf. 72 24 40 42. Husk at have dit medlemsnummer klar, når du ringer.

Du kan også læse mere om aftalen på GF Forsikrings hjemmeside

Dit medlemsnummer står på dit medlemskort. Du kan også få dit medlemsnummer oplyst ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 66 12 90 06 eller ved at sende en mail til info@diabetes.dk.

Bliv medlem

Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes