MIT DIABETESBLIV MEDLEM

App til kulhydrattælling

Med Diabetesforeningens gratis app "Diabetes & Kulhydrattælling" har du altid en insulinberegner og produktoversigt med i lommen. Appen beregner det samlede indhold af kulhydrat i dit måltid og dit personlige insulinbehov.

Appen udregner dit insulinbehov

For at udregne dit insulinbehov skal du sammensætte dit måltid i appen. Det gør du via de 165 prædefinerede mad- og drikkevarer, der alle er beskrevet med kulhydratmængde og øvrig næringsværdi. Du kan gøre din app endnu mere brugbar og personlig ved at tilføje dine egne mad- og drikkevarer til produktoversigten. Her skal du selv tage et billede af produktet og tilføje oplysninger om det i appen.

Når du har valgt de produkter, dit måltid rummer, kan du justere mængden og så hjælper appen dig med at udregne dit insulinbehov.

Appen er let at bruge for alle

Appen er primært udviklet til børn og unge, men kan anvendes af alle, der skal lære at tælle kulhydrater.

Appen kan også bruges af andre f.eks. bedsteforældre, personale i børnehaven, skolen, fritidsklubben eller andre, der omgås børn med type 1-diabetes.

Appen findes både til iPhone og til Android-telefoner.

Efter download skal du gå til ”Indstillinger” og dernæst ”Hent nye billedkort”. Så får du den senest opdaterede version af billedkortene.

App2

Hent -app -i -app -store Google -Play


Støt os

Hjælp os i vores arbejde med at forebygge diabetes, leve godt med diabetes og helbrede/forske i diabetes